entreprenørkørsel i Jylland, Fyn og Sjælland

Ring 26 18 98 66

Entreprenørkørsel i Fredericia, Kolding og Vejle

Professionel og effektivt entreprenørkørsel i Jylland, Fyn og Sjælland

Står du eller din virksomhed midt i et byggeprojekt? Så har du højst sandsynligt brug for at få leveret diverse byggematerialer og maskiner. Hos Drachmann Transport står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder entreprenørkørsel for både private og erhverv. Vælger du os til din opgave, er du garanteret en professionel og effektiv service. 

Vi har gennem årene opnået stor erfaring med entreprenørkørsel for både private og virksomheder over hele Trekantområdet. Med vores viden og erfaring kan du trygt læne dig tilbage med sikkerheden om, at vi sørger for alt.

 

Transport af grus, jord, maskiner og andre former for entreprenørkørsel

 

Hos Drachmann Transport sørger vi for, at leveringen af byggematerialer og maskiner foregå nemt og effektivt. Vi tilbyder fleksible løsninger tilpasset dit behov og kan levere grus, jord, sand og sten og granitskærver samt levering af entreprenørmaskiner som kran og grab. Med hjælp fra os mangler du ikke noget til dit byggeprojekt. Hos os sørger vi for den korrekte og sikre levering af diverse byggematerialer, når du skal bruge dem. Du skal derfor ikke spekulere på selv at hente og transportere dem - men blot tage imod, når vi ankommer og aflæser. 

Med vores hurtige og professionelle service har vi materialer og kapacitet til at hjælpe dig med alle typer af opgaver, hvad enten de er små eller store. Vi finder altid en løsning, som passer til dig og lige præcis dit projekt.

Ring til vores kontor for mere information på 30 45 98 66

HUSK!

Vi gør også i meget andet end levering af paller med presennings trailer, vi er nemlig også leverings dygtige i grus materialer direkte fra grusgrav.

Så er du bonde der skal bruge ko sand til sengebåsene eller ral til indkørslen, så klarer vi også den.

Kontakt Drachmann Transport for mere information

Ønsker du tilbud på kørsel af større, mindre partier, eller en pris på kontraktkørsel, så kontakt os meget gerne.

Drachmann Transport
hCaptcha