godstransport i Jylland, Fyn og Sjælland

Ring 26 18 98 66

Godstransport / Distribution i Kolding, Fredericia og Vejle - dag til dag levering

Stykgods, partigods og full load

Søger du en professionel og erfaren vognmand, der kan varetage transporten af dine varer sikkert fra A til B? Så står vi hos Drachmann Transport klar til at udføre opgaven for dig. Hvad enten det drejer sig om stykgods, partigods eller full load, så kan vi klare transporten for dig. 


Gennem mange år har vi transporteret alle former for gods i Jylland, Fyn og Sjælland, og hver dag varetager vi transport for massevis af kvalitetsbevidste kunder. Vi står klar til også at være din vognmand, og vi garanterer at håndtere dit gods med respekt og ansvarlighed.

Skræddersyet godstransport


Det kan variere fra kunde til kunde, hvornår afhentning og levering passer bedst. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer dine specifikke behov. Uanset om det drejer sig om en enkeltstående, daglig eller ugentlig transport, så kan vi tilbyde den rette løsning for dig. Med vores store udvalg af materiel og biler kan vi dække langt de fleste opgaver inden for godstransport - også når opgaven kræver noget særligt.

Transport med fleksibilitet og tillid 


Vi har fragtet gods og varer rundt i landet i to årtier, og det, sammenlagt med vores store kompetencer inden for både lager, transport og logistik, resulterer i, at vi kan tilbyde en ekstraordinær service. Hos os er der fokus på fleksibilitet og tillid, hvilket betyder, at vi går langt for at møde dine behov, og holder, hvad vi lover. På den måde går vi nemlig efter at udvikle vores samarbejde til et langvarigt et af slagsen.

Kontakt Drachmann Transport for mere information

Ønsker du tilbud på kørsel af større, mindre partier, eller en pris på kontraktkørsel, så kontakt os meget gerne.

Drachmann Transport
hCaptcha