køle- og frysetransport i Jylland, Fyn og Sjælland

Ring 26 18 98 66

Køle- og frysetransport i Kolding, Fredericia og Vejle

Transport af temperaturfølsomme varer

Hos Drachmann Transport tilbyder vi køletransport og frysetransport af varer. Vi er specialister inden for fryse- og køletransport og har naturligvis de rette godkendelser til at køre med temperaturfølsomme varer, hvad enten det drejer sig om mindre pakker eller større læs.


Det kræver en stor indsigt på området, når der skal køres med temperaturfølsomme varer, det være sig frysetransport af frostvarer eller køletransport af mejeriprodukter, kød, fisk eller frugt og grønt. Det er nemlig af utroligt stor vigtighed, at varerne forbliver afkølede og holder sig inden for de rette temperaturzoner. Vi garanterer dine varers friskhed og kvalitet, når de er i vores hænder, lige fra afhentning til levering.

Vi håndterer dine varer korrekt


Vi har stor erfaring med både frysetransport og køletransport, og derfor kan du trygt lade os om din transportopgave. På baggrund af vores erfaring, kompetencer og moderne kølebiler og materiel kan du vide dig sikker på, at dine køle- og frostvarer når frem til aftalt tid og under transporten er behandlet i overensstemmelse med alle krav og standarder i forhold til fødevaresikkerhed.

Skræddersyet køle- og frysetransport


I samarbejde med kunden og med udgangspunkt i dennes behov skræddersyr vi effektive køle- og frysetransportløsninger. Med vores store fokus på fleksibilitet og tillid er du garanteret en samarbejdspartner, der går langt for at opfylde dine ønsker og overholde aftaler.

Kontakt Drachmann Transport for mere information

Ønsker du tilbud på kørsel af større, mindre partier, eller en pris på kontraktkørsel, så kontakt os meget gerne.

Drachmann Transport
hCaptcha