Lagerhotel drives af Drachmann Transport ApS

Ring 26 18 98 66

Lagerhotel i Vejle

Din mulighed for midlertidig opbevaring

Mangler du et attraktivt sted til opbevaring af dit gods, så er vores lagerhotel en af de bedste muligheder. Drachmann Transport ApS råder over en stor lagerhal. Her driver vi et lagerhotel. Vores kunders gods kan samles her indtil det f.eks. skal sendes til videre distribution. Vi opbeverer alt sikkert og tørt, til det skal videre i systemet. Står du og mangler lagerplads, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for at opbevare dine sager lige til du skal bruge dem igen.

 

Tryg opbevaring


Vi sætter pris på orden og systemer, og du kan trygt stole på, at vi vil opbevare alt ganske sikkert. Det betyder også, at vi selvfølgelig har styr på, hvor netop dine ting er. Hos os, er der intet som bliver væk, bliver glemt eller forsvinder. Dit gods og dine sager er i sikker varetægt hos os, og alt er der naturligvis, når du skal bruge det igen. Drachmann Transport ApS tilbyder dig en sikker opbevaringsmetode på vores lagerhotel.

Fleksible opbevaringsløsninger


Vi ved, at faste løsninger og tidsrammer for opbevaring ikke passer alle. Derfor har vi fleksible løsninger til vores kunder. På den måde sikrer vi os, at vores service passer dine behov bedst muligt. Hvor lang tid, du vil opbevarer dine ting på vores lagerhotel, er med andre ord udelukkende op til dig. Det giver mening for både dig og os. 

Attraktiv beliggenhed med adgang til hele landet

Vores lagerhal ligger kun 4 km. fra motorvejen ved Vejle. Dette betyder at vi har hurtigt adgang til hele landet. Denne attraktive beliggenhed gør det nemt for os at transportere og sende dit gods til videre distribution. Søger du et godt sted til opbevaring af dit gods, er du kommet til det helt rette sted. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

Kontakt Drachmann Transport for mere information

Ønsker du tilbud på kørsel af større, mindre partier, eller en pris på kontraktkørsel, så kontakt os meget gerne.

Drachmann Transport
hCaptcha