truckkørsel i Jylland, Fyn og Sjælland

Ring 26 18 98 66

Truckkørsel i Fredericia, Kolding og Vejle

Sikker af- og pålæsning i Jylland, Fyn og Sjælland

Hvis du eller din virksomhed har brug for truckkørsel med en erfaren og kompetent chauffør, så står Drachmann Transport klar til at udføre opgaven. Vi tilbyder truckkørsel for både private og erhverv, og vælger du os til din opgave med truckkørsel, er du garanteret sikker og præcis af- og pålæsning af dit gods. 


Vi har gennem årene opnået stor erfaring med truckkørsel for både private og virksomheder over hele Trekantområdet, og vi kører naturligvis med de lovpligtige truckcertifikater. På den måde kan du trygt læne dig tilbage, velvidende om, at vi håndterer dit gods med sikkerheden i centrum.

Effektiv og fleksibel transport


Når du ønsker, at transporten af dit gods skal foregå nemt og effektivt, så tilbyder vi fleksible løsninger tilpasset dine behov. Vi medbringer gerne vores truck og foretager aflæsningen af godset, hvor du ønsker det. Med vores professionelle materiel har vi kapaciteten til at løfte langt de fleste pallevarer, og vi har også kompetencerne til at håndtere farligt gods.


Alt efter dine specifikke behov skræddersyr vi en løsning inden for køle- eller frysetransport, der passer dig. Vi er klædt på til at kunne løfte alle typer af opgaver, hvad enten de er små eller store. Det er alfa og omega for os at kunne tilbyde vores kunder fleksibilitet, fordi det sammen med tillid skaber grundlaget for et godt samarbejde og de bedste resultater i det lange løb.

Kontakt Drachmann Transport for mere information

Ønsker du tilbud på kørsel af større, mindre partier, eller en pris på kontraktkørsel, så kontakt os meget gerne.

Drachmann Transport
hCaptcha
Leveret af